Theme Seminar: Perfectionism and Self-Compassion

  • Datum: –16.45
  • Plats: Online via Zoom
  • Webbsida
  • Arrangör: Studenthälsan i Uppsala
  • Kontaktperson: Eva Söderman
  • Studentevenemang

Har du orealistiska förväntningar på dig själv? Är du alltför självkritisk? Påverkar detta dig negativt? Kom med och lär dig mer om värdet i att vara snäll mot dig själv och därigenom höja din motivation och förmåga. Evenemanget ges på engelska.

Livet som student kan vara utmanande på många sätt. Kom till Studenthälsans temaseminarier för att lyssna på en kort presentation och sedan delta i gruppsamtal. Du kommer att få möjlighet att träffa andra med liknande problem och få tips om vad man kan tänka på för att underlätta för sig själv. Du kommer också att få information och arbetsblad tillsammans med bok- och app-tips.

Seminarierna går på tisdagar mellan 28 september och 19 oktober, kl. 15:15-16:45. 

Observera att alla fyra temaseminarier ges på engelska!

Du är välkommen att anmäla dig till de seminarier du är intresserad av. Samtidigt uppmuntrar vi dig att delta i dem alla för att skapa en stödjande grupp.

________________________________________________________________________

28 september: Stress och hållbar studietid
Känner du dig stressad av förväntningar, deadlines och hög arbetsbelastning? Behöver du tips för att minska och hantera stress? Kom och lär dig mer om hur stress påverkar oss och hur stress kan förebyggas och hanteras för att skapa en hållbar studietid!
Anmälan

5 oktober: Avslappning och mindfulness
Vill du ha några verktyg för att kunna koppla av och för att leva i nuet? Mindfulness och avslappning kan hjälpa dig hantera stress och förbättra ditt mående, öka fokus, och förbättra minnesfunktioner. Kom och lär dig mer och testa några enkla avslappnings- och mindfulnessövningar.
Anmälan

12 oktober: Hantera tankar och känslor
Tankar och känslor är en del av att vara människa, men kan också orsaka bekymmer i våra liv. Kom och lär dig mer om strategier för att hantera och leva med tankar och känslor på ett funktionellt sätt.
Anmälan

19 oktober: Perfektionism och self-compassion
Har du orealistiska förväntningar på dig själv? Är du alltför självkritisk? Påverkar detta dig negativt? Kom med och lär dig mer om värdet i att vara snäll mot dig själv och därigenom höja din motivation och förmåga.
Anmälan