Våga tala

Många studenter tycker att det är svårt och ångestfyllt att tala inför andra. Kursen Våga tala är till för dig som vill komma till rätta med det här problemet.

Att hålla föredrag, redovisa grupparbeten eller bara vara aktiva vid seminarier kan bli så jobbigt att man får kroppsliga symtom och det kan bli svårt att klara av studierna.

Kursen Våga tala är till för dig som vill komma till rätta med det här problemet. Här får du kunskap om vad som sker i en när talängslan slår till och du får träna på att göra presentationer inför andra.

Du som är student vid Uppsala universitet, SLU i Uppsala eller Johannelunds teologiska högskola är välkommen att delta på Studenthälsans föreläsningar och grupper. 

Om du redan är en skicklig talare och vill utvecklas inom det kommer kursen inte att vara till någon hjälp, utan då hänvisar vi i stället till en kurs i retorik.

Onsdagar kl. 14.30–17.00. Fem tillfällen med start 2 mars till och med 30 mars. Plats: Studenthälsan i Uppsala. Anmälan sker i receptionen på plats.