Klä en gran i mångfald

• Location: Botaniska trädgården Orangeriets innergård, Villavägen 6
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Uppsala kommun utbildningsförvaltningen.
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Skolaktivitet

Hjälp till att skapa mångfald i Botaniska trädgården! Förskolebarnen skapar kreativt julpynt på temat mångfald på förskolan. Sedan kommer de till trädgården för att klä två granar. Granarna står utomhus och blir en del av utställningen "Julefröjd i orangeriet" som pågår 23 november – 1 december. Obligatorisk föranmälan.

Tidsåtgång: 30 minuter (med start kl. 9:15, 9:45, 10:15, 10:45, 11:15 och 12:15)

Gruppstorlek: max 15 barn/grupp

Bokning: bokning@botan.uu.se. Anmäl er senast 25 oktober. Det finns plats för 12 grupper, så först till kvarn gäller!

Hitta hit: Stadsbussar (linje 1, 2 , 7, 11 och 12) stannar direkt utanför trädgården vid hållplatserna Blåsenhus, Evolutionsmuseet eller Segerstedthus