Forsskålssymposiet 2019: Demokratins framtid

• Location: Universitetshuset, sal IX
  • Lecturer: 2019 års hedersföreläsare är Sten Widmalm, professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet. Föreläsningen följs av ett panelsamtal under ledning av Ulrika Knutson, journalist och före detta ordförande i Publicistklubben. Paneldeltagande är: Eva Erman (Professor i statsvetenskap, Stockholms universitet), Stina Oscarson (Regissör), Jan Teorell (Professor i statsvetenskap, Lunds universitet), Per Wirtén (Journalist och författare)
  • Organiser: Uppsala Forum för Demokrati, Fred och Rättvisa, Juridiska institutionen och Uppsala universitet
  • Contact person: Mattias Vesterlund
  • Phone: 0184715353

This Event is held in Swedish, for more information visit the Swedish version of this event.

The Forsskål symposium is arranged annually in cooperation between Uppsala Forum on Democracy, Peace and Justice and the Faculty of Law. Within the scope of the symposium a Forsskål Lecture is held on a theme related to the ideas of Forsskål. This lecture is one of Uppsala University’s honorary lectures. Moreover, the symposium also consists of a panel session about contemporary issues connected to the legacy of Forsskål.

Forsskålssymposiet 2019: Demokratins framtid