SciFest lärarkväll

• Location: Direktlänk
  • Organiser: SLU Youth Institute är värd för denna kväll tillsammans med Scifest.
  • Contact person: Sami Vihriälä

Inför vetenskapsfestivalen SciFest arrangeras ett antal digitala inspirationskvällar för lärare på grund- och gymnasieskolan.

Mat till alla! På ett sätt som både människor och natur mår bra av.
Välkommen till en kväll full av intressanta samtal om global mat och livsmedelstrygghet.

Experter kommer tillsammans med publiken diskutera om livsmedelstrygghet i världen och hur du som lärare kan implementera ämnet i din undervisning med hjälp av en färdig skoluppgift.

Vi vänder oss till dig som är grundskols- och gymnasielärare. Evenmanget är kostnadsfritt. Anmälan krävs.

SLU Youth Institute är värd för denna kväll tillsammans med Scifest.
Registrering: www.slu.se/ew-kalender/2021/2/scifest-lararkvall/

Nästa inspirationskväll för lärare äger rum den 4 mars.