Guidade mindfulnessövningar

• Organiser: Studenthälsan i Uppsala
  • Contact person: Eva Söderman
  • Studentevenemang

Investera en halvtimme i ditt psykiska välmående – prova på mindfulness! En stunds mindfulness ger din hjärna och kropp en stunds paus i bruset. Mindfulness kan hjälpa dig att minska stress, ångest och nedstämdhet, hantera tankar och känslor, öka ditt fokus och förbättra ditt minne.

Studenthälsan ordnar guidade mindfulnessövningar fem torsdagar i rad. Kom med på alla eller bara någon enstaka, ingen tidigare erfarenhet krävs. Träffarna innehåller en kort information om mindfulness, följt av en guidad mindfulnessövning. Övningarna tar cirka 20 minuter. Efteråt finns tid att ställa frågor för den som vill.

OBS! Endast du som är student vid Uppsala universitet, SLU i Uppsala, Johannelunds teologiska högskola eller Uppsala folkhögskola kan delta på något av Studenthälsans evenemang.

Dag och tid: torsdagar kl. 15.30–16.00
Antal tillfällen: 6 (9 september–14 oktober)
Plats: Zoom
Anmälan: studenthalsan-cg@uu.se